ABAA Convention Daily Program – 2024

1st Edition – subject to change without notice

Monday 18 th March	Convention Times	Tuesday 19 th March	Wednesday 20 th March
		CONVENTION	CONVENTION
		Day 1	Day 2
8.30am to 3.30pm	9.00am to 10.30am	CONVENTION BEGINS	2nd DAY- CONVENTION
Pre convention classes		Multiple 90 min classes	Multiple 90 min classes
Instructors TBA		running at the same	running at the same
		time to choose from on	time to choose from on
		the day.	the day.
		Multiple 90 min classes	Multiple 90 min classes
	11am to 12.30pm	running at the same	running at the same
		time to choose from on	time to choose from on
		the day.	the day.
	12.30 to 1.30pm	LUNCH TIME	LUNCH TIME
		Multiple 90 min classes	Multiple 90 min classes
	1.30pm to 3.00pm	running at the same	running at the same
		time to choose from on	time to choose from on
		the day.	the day.
4pm to 9pm		Multiple 90 min classes	Multiple 90 min classes
Body Painting Comp	3.30pm to 5.00pm	running at the same	running at the same
		time to choose from on	time to choose from on
		the day.	the day.
	5.30pm to 7.00pm	Multiple 90 min classes	Multiple 90 min classes
		running at the same	running at the same
		time to choose from on	time to choose from on
		the day.	the day.
7.30pm Taste of the	7.30pm Onwards	2 Hour Face Painting	Bubble Show & After
ABAA		Competition & Jam	Party
FREE NIGHT			
EVERYONE WELCOME!			